Penetratietesten

Met onze partner HackDefense beoordelen wij de weerbaarheid van uw digitale omgeving. Dit doen wij op locatie, maar ook op afstand. HackDefense biedt onze klanten professionele en betaalbare penetratietesten. De ethische hackers van HackDefense hebben pure vakkennis, zijn creatief en hanteren diverse methodieken waarmee zij penetratietesten uitvoeren. Luister vooral naar hun verhaal.

Mogelijkheden

Wie is HackDefense?

Hackdefense helpt hacking en cybercriminaliteit te voorkomen. Geen vraag is voor ons te technisch of te complex. Daarom willen wij de oplossing ook simpel houden en het in begrijpelijke taal aan onze klanten vertellen wat er beter kan.

Aanpak;

Wij sporen kwetsbaarheden op en geven advies en ondersteuning in begrijpelijke taal. Het geven van awareness advies en ondersteuning is tegenwoordig veelal een integraal proces. Wij zijn uw rots in de branding als het gaat om cyberveiligheid.

Wat en hoe doen we dat;

Onze ethische hackers en cyber-expert voeren pen testen uit, onderzoeken de code van een applicatie, zorgen voor een veilige werkomgeving en helpen om de bewustwording voortdurend naar een hoger niveau te brengen.

Cybercriminaliteit

Wanneer er tijdens of na een penetratietest traject sporen worden gevonden die wijzen op mogelijke cybercriminaliteit dan kan Secureness hier een rapportage over maken en/of nader onderzoeken. Hiermee stellen wij de klant is staat om mogelijk bewijs materiaal direct vast te leggen en te registeren voor een eventueel nader juridisch proces.

Secureness is doormiddel van haar rechercheur erkend door het ministerie van Justitie en Veiligheid (POB nummer 1723), aangemeld bij de autoriteit Persoonsgegevens en gelegitimeerd door de politie en voorzien van een geldig legitimatiebewijs